Sähkoposti toimisto@prac.fi
Soita
ja kysy lisää
040 703 3988

Kattoremontti

Panthers Roofing and Construction on kattoremonttien ammattilainen, joka toteuttaa työn aina laadukkaasti ja luotettavasti. Teemme kattoremontteja Lahden alueella sekä tarvittaessa muuallakin Suomessa. Meillä on yli 20 vuoden kokemus ja asiantuntijuus kattoremonteista. Voit tutustua sivuillamme eri katemateriaaleihin ja jo toteutettuihin projekteihin. 

Kattoremontti ja muut lisäpalvelut

Kattoremonttien lisäksi teemme myös tarvittavat huoltotyöt, joilla katon elinikää voidaan huomattavasti pidentää. Ennakoimalla ja oikeilla huoltotöillä myös säästytään suuremmalta kattoremontilta ja kustannuksilta. Kattohuoltomme on edullinen ja vaivaton tapa minimoida vesikaton riskit. Kattoremonttien yhteydessä asennamme myös uudet kattoturvatuotteet ja sadevesijärjestelmät. 

Kattoremontit kaikilla kattomateriaaleilla

Teemme huoltoja ja kattoremontteja katemateriaalista tai kattotyypistä riippumatta. Toimistomme sijaitsee Lahdessa, mutta palvelemme asiakkaita myös muualla Suomessa. Ota yhteyttä kattoremonttien ammattilaisiin ja tilaa kattoremontti kauttamme! Voit tilata myös kattoremonttien asiantuntijan paikan päälle tarkistamaan katon kunnon ja tekemään arvion mahdollisista korjaustarpeista.