Sähkoposti toimisto@prac.fi
Soita
ja kysy lisää
040 703 3988

Prac Oy

”Panthers roofing and Construction eli Prac Oy on parasta laatu ja palvelua tarjova katto alan yritys.”


Meidän missioksi on kasvattaa asiakaspalvelua myös katto alalla huippu luokkaan. Kehitettään jatkuvasti katon laatuun parantavia osa alueita ja käytettään vain ja ainoastaan parhaita tuotteita sen todetummaksi. Kaikki katot valmistu periaatteella ne  katot tehdään itselle. Tärkeys järjestyksessä on taika sanat täydellinen palvelu ja paras laatu. ”


Meidän tavoitteena on palvella kaikki omia asiakkaita rehdillä asenteella ja täytellä sydämellä! Kaikissa katoissa otetaan huomion talon luonne ja personnallisuus, sen mukaan tehdään korjaus suunnitelma  ja hinta laskenta . Me ei harrastella aggressiivista myyntiä  mitä nykyään on valitettavasti liian paljon. Meidän pää tavoite on kehitellä yhteistyö kumppaneitten kansa jatkuvasti kattoala ja tarjoa uusia innovatiivisia ratkaisuaja meidän asiakkaille. Tomimme pääosin Uusimaa , Päijät–Häme ja  Kanta-Häme ja Kymenlaakso alueella. Yrityksen johdossa on henkilöt ketkä on itse rakentanut kattoja ja osa ottaa huomion kaiken mitä yksi katto uusiminen vaati ,miltä saatan vaan huippu lopputulos.”


Miksi valita meidät

”Meidän ammattitaitoinen tiimi toteuta remontin aina yhdenjaksoisesti alusta loppuun asti ,kaikki peltityöt mukaan laskettuna ,avaimet käteen periaatteella.”


”Me lähetämme WhatsApp välityksellä asiakkaille samana päivänä valokuvia suora työmaalta mitään remontti edisty, näin sinulla ei tarvitse olla es paikalla .”


”Me huolehdimme ,että työmaa on aina puhtaasta ja järjestyksessä.”


”Ainostaan meiltä saat täysin kondenssi vapaan katon, uudistunut katto rakenteella.”


”Kaikissa meidän tekemissä katossa on kuuden vuoden työtakuu”


”Meillä on jopa 20 vuoden kokemus kattoalalta”


”Maksuton kuntoarvio”


”Laatuleima – kysy lisää!”


”Ammattitaitoiset työntekijät.”


”Kaikista meidän tekemistä katoista lahjoitetaan palane hyväntekeväisyyden, se on meidän ja teidän asiakkaitten tapa näyttä maailmalle esimerkki että me välitetään.”