Sähkoposti toimisto@prac.fi
Soita
ja kysy lisää
040 703 3988

Yhteistyökumppanit

” Viking Solutions on 2016 perustettu rakennusyritys Orimattilasta. Olemme erikoistuneet uretaanieristyksiin ja Floating Stone pintoihin. Toimimme Thermo Logic ab:n edustajina Suomessa. Toimistomme sijaitsee Orimattilassa, mutta toimimme laajasti Lahden seudulla ja Uudellamaalla, tarvittaessa liikumme ympäri Suomen. Tavoitteenamme on korkea laatutaso, onnistuneet hankkeet ja tyytyväiset asiakkaat. ”


”Puumerkki on puupohjaisten rakennustarvikkeiden asiakaslähtöinen ja kilpailukykyinen puutavaran jakelu- ja myyntikanava.”


”Santander Consumer Finance Oy on rahoitusyhtiö, joka aloitti toimintansa Suomessa vuonna 2007.”


”Piristeel Oy on Suomen johtava sadevesijärjestelmien, tikkaiden ja kattoturvatuotteiden valmistaja.”


BMI Icopal tarjoaa täyden palvelun ratkaisuja rakennusten ja rakenteiden suojaamiseen ja peittämiseen. Päätuotteitamme ovat kate- ja vedeneristämismateriaalit ja niihin liittyvät rakennusmateriaalit.”


BMI Ormaxin valikoimassa on kaikki mitä toimivalle tilikatolle tarvitaan. Päätuotteitamme ovat kattotiilet, joiden lisäksi valikoimastamme löytyvät kaikki tiilikatolle tarvittavat tarvikkeet.”


”Suunnittelemme ja valmistamme rakennusalalle suunnattuja edistyneitä teknisiä ratkaisuja, ohjelmistoja ja palveluja. Toimimme maailmanlaajuisesti yli 120 maassa työllistäen 30 000 henkilöä.”


”HT-Konevuokraamo on vuodesta 2006 toiminut konevuokraamo, joka vuokraa yksityisille ja yrityksille toimivia, huollettuja koneita kovaan käyttöön.”


”Perustuotteitamme on arkit, nauhat, kelat sekä kattoratkaisut kuten lukkasaumakatteet, konesaumarivit ja profiilikatteet.”


”Rakentamisen, remontoinnin, pihan ja puutarhan sekä sisustamisen ja kodin kalustamisen tuotteet ja palvelut asiantuntevalla asiakaspalvelulla. K-Rauta on Suomen markkinajohtaja ja maan kattavin ketju yli 130 kaupan Tammisaaresta Ivaloon ulottuvalla verkostollaan.”


”Lahden Rakennusmaalaus Oy tarjoaa laadukkaat maalaus- ja remonttipalvelut yli 30 vuoden kokemuksella. Teemme asunto-osakeyhtiöiden, kotitalouksien, kiinteistöyhtiöiden ja yritysten pienet sekä suuret remontit 100 % tyytyväissyystakuulla.”


”Maansiirto Morri Oy on perustettu vuonna 1996. Se on osakeyhtiö, jonka kotipaikka on Lahti, ja pääasiallinen toimiala Maanrakennus ja maansiirto.”


”Würth on palveluntuottaja, joka huolehtii teollisuuden, rakentamisen ja kunnossapidon työkaluista ja tarvikkeista. Würth toimii lähellä asiakasta liki 200 Centerin kautta koko maan kattavasti.”