Sähkoposti toimisto@prac.fi
Soita
ja kysy lisää
040 703 3988

Yhteistyökumppanit

Weckman steel oy
Orima Oy
Bmi Ormax
Bmi Icopal
Polygon Oy
Lahden rakennusmaalaus ja prac oy1
HT konevuokramo
Morri
viking solutions oy
Puumerkki oy
Starkki suomi
K-rauta
Hilti
Würth
Santander-consumer-finance-cv-pos-rgb_w1200-log
Weckman steel oy Orima Oy Bmi Ormax Bmi Icopal Polygon Oy Lahden rakennusmaalaus ja prac oy1 HT konevuokramo Morri viking solutions oy Puumerkki oy Starkki suomi K-rauta Hilti Würth Santander-consumer-finance-cv-pos-rgb_w1200-log

Weckman tarjoaa markkinoiden kattavimman peltikatevalikoiman. Valittavana on yli 200 vaihtoehtoa kaikkeen kattorakentamiseen. Katon kestävyys, helppohoitoisuus, laatu sekä viimeistelty ulkonäkö ovat meille kunnia-asioita, joihon voit luottaa säällä kuin säällä. Saatavilla ovat tiilikuviolevyt, lukkosaumakate, konesaumakaton riviraina, suoraprofiiliset poimulevyt sekä itsekantavat poimulevyt. Laajasta väri- ja pinnoitevalikoimasta löytyy oma suosikki jokaiseen makuun. Katteita saatavana 30-, 40- ja jopa 50-vuoden


Ormax on ollut Suomen suosituin tiilikatto jo pitkään. Alun perin orimattilalainen betonitiilikattotehdas on laajentunut tasaisesti vuosikymmenien ajan, ja lopulta yhdistyi osaksi kansainvälistä BMI Groupia. Osana BMI:tä pystymme tarjoamaan asiakkaillemme entistäkin kattavampia ja kokonaisvaltaisempia kattoratkaisuja.


Icopal on luotettu brändi bitumikatteiden ja vedeneristämisen asiantuntijana. Jatkamme samaa työtä nykyisin osana maailmanlaajuista BMI Groupia.

Yhdistymisen myötä voimme tarjota asiakkaillemme entistäkin kattavampia katto- ja vedeneristysratkaisuja niin asuinrakentamiseen kuin julkiseen rakentamiseen. Icopalin katot ovat pitkäikäisiä sekä ulkonäöltään tyylikkäitä.


Orima-Tuote Oy on kotimainen metallialan yritys, jonka toiminta on alkanut jo vuonna 1960. Tuotanto ja pääkonttori sijaitsevat Orimattilassa hyvien liikenneyhteyksien varrella.


Polygon Finland Oy on kokenut kiinteistövahinkojen korjaaja, sisäilmaongelmien selvittäjä ja olosuhdehallinnan osaaja.

Polygonilla on Suomessa kokemusta kiinteistövahinkojen hoidosta ja kosteudenhallinnasta yli 45 vuoden ajalta. Yritys on erikoistunut myös sisäilmatutkimuksiin ja korjauksiin.


Stark on Suomessa toimiva puu- ja rakennustarvikkeita myyvä myymäläketju, joka syntyi kun Starkki ja Puukeskus fuusioituivat 2014. Uusi nimi Stark otettiin käyttöön maaliskuussa 2015. Stark-ketjulla on 27 toimipistettä ympäri Suomen ja noin 1100 työntekijää.


Viking Solutions on 2016 perustettu rakennusyritys Orimattilasta. Olemme erikoistuneet uretaanieristyksiin ja Floating Stone pintoihin. Toimimme Thermo Logic ab:n edustajina Suomessa. Toimistomme sijaitsee Orimattilassa, mutta toimimme laajasti Lahden seudulla ja Uudellamaalla, tarvittaessa liikumme ympäri Suomen. Tavoitteenamme on korkea laatutaso, onnistuneet hankkeet ja tyytyväiset asiakkaat.


Puumerkki on puupohjaisten rakennustarvikkeiden asiakaslähtöinen ja kilpailukykyinen puutavaran jakelu- ja myyntikanava.


Santander Consumer Finance Oy on rahoitusyhtiö, joka aloitti toimintansa Suomessa vuonna 2007.


Suunnittelemme ja valmistamme rakennusalalle suunnattuja edistyneitä teknisiä ratkaisuja, ohjelmistoja ja palveluja. Toimimme maailmanlaajuisesti yli 120 maassa työllistäen 30 000 henkilöä.


HT-Konevuokraamo on vuodesta 2006 toiminut konevuokraamo, joka vuokraa yksityisille ja yrityksille toimivia, huollettuja koneita kovaan käyttöön.


Rakentamisen, remontoinnin, pihan ja puutarhan sekä sisustamisen ja kodin kalustamisen tuotteet ja palvelut asiantuntevalla asiakaspalvelulla. K-Rauta on Suomen markkinajohtaja ja maan kattavin ketju yli 130 kaupan Tammisaaresta Ivaloon ulottuvalla verkostollaan.


Lahden Rakennusmaalaus Oy tarjoaa laadukkaat maalaus- ja remonttipalvelut yli 30 vuoden kokemuksella. Teemme asunto-osakeyhtiöiden, kotitalouksien, kiinteistöyhtiöiden ja yritysten pienet sekä suuret remontit 100 % tyytyväissyystakuulla.


Maansiirto Morri Oy on perustettu vuonna 1996. Se on osakeyhtiö, jonka kotipaikka on Lahti, ja pääasiallinen toimiala Maanrakennus ja maansiirto.


Würth on palveluntuottaja, joka huolehtii teollisuuden, rakentamisen ja kunnossapidon työkaluista ja tarvikkeista. Würth toimii lähellä asiakasta liki 200 Centerin kautta koko maan kattavasti.